Tekst - individueel advies

Individueel advies

tmd-persoonlijk-meubels-op-maatHeb je al een idee, maar weet je niet hoe het uitgevoerd moet worden? Of juist helemaal geen idee en hulp en inspiratie nodig? Dat ben je bij Tuls Meubel Design aan het juiste adres. Bij een aanvraag maken we altijd eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek, dit kan ook telefonisch. Tijdens dit gesprek zullen we al jouw wensen en ideeën bespreken. Ook wordt bekeken waar het meubel geplaatst gaat worden, zodat we hier gepast advies op kunnen geven. Geen woning of tuin is hetzelfde, daarom komen we graag bij je langs om de huidige situatie te bekijken. Omdat wij voornamelijk meubels op maat maken, werken wij niet met vaste prijzen. De prijs van een meubel is sterk afhankelijk van de wensen, grootte en afwerking van het meubel. Nadat we samen jouw wensen en ideeën besproken hebben, wordt er een concept tekening gemaakt en kunnen wij een eerste prijsindicatie geven. Tijdens het gehele proces kunnen er altijd nog aanpassingen gedaan worden. Een steviger tafelblad, ander soort materiaal of een andere maat staal? Dat kan altijd. Op basis hiervan zullen wij de offerte voor je aanpassen. Een meubel bij Tuls Meubel Design op maat, is ook echt een meubel op maat. Wij kunnen meubels in diverse prijsklasse maken. Geef vooraf aan welke prijs je in gedachte hebt en wij vertellen jou wat de mogelijkheden zijn.

Ga voor gemak en kies voor een bestaand ontwerp!

Tuls Meubel Design heeft al diverse meubels gerealiseerd. Heb je iets moois gezien op onze website en benieuwd naar wat de kosten daarvan zijn? Deze prijzen kunnen wij direct aanleveren. Kies bij het betreffende meubel voor ‘offerte aanvragen’ en wij voorzien je snel van de juiste prijs en informatie. Een meubel op onze website gezien, maar passen de afmetingen niet helemaal op de plek waar je het meubel in gedacht hebt? Wij kunnen het gewenste meubel zo maken dat het overal past.

Bekijk ons assortiment

Voor elke situatie de juiste afwerking

Staat jouw meubel binnen of buiten? Per situatie is het belangrijk dat het meubel op de juiste manier afgewerkt wordt. Wij maken gebruik van hoogwaardige oliën waardoor jouw meubel overal tegen kan. Dan moet je er natuurlijk af en toe wel extra voor zorgen. Het staal wordt in overleg met jou als klant afgewerkt met een speciale coating, afhankelijk van de plek waar het meubel komt te staan. Met deze coating kunnen wij het staal in elke gewenste kleur leveren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Graag jouw ideeën en wensen bespreken of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@tulsmeubeldesign.nl of bel naar 06 29 60 33 77.

Neem contact op

Tuls Meubel Design
Tekst - Niet gevonden waar u naar zoekt?

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en zetten dit om in een nieuw ontwerp. 

Tuls Meubel Design

Copyright © 2024 Tuls Meubel Design | Site-Index | Privacyverklaring | Cookies | Algemene voorwaarden | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM