Tekst - Over ons

Over ons

vincent-tuls-TMDWat is begonnen als een hobby. is uitgegroeid tot een echt bedrijf. Waar eerst nog voor alleen familie en vrienden meubels gemaakt werden, worden er nu meubels gemaakt voor familie, vrienden, kennissen, kennissen van kennissen en iedereen die graag een kwaliteit meubel op maat gemaakt wilt hebben. In 2018 zijn wij officieel gestart met Tuls Meubel Design. Een bedrijf waar passie en maatwerk voorop staan. Wij maken meubels voor binnen en buiten, naar wens van de klant. Het kan zijn dat je al een idee hebt, dan borduren wij hier op voort. Ook gaan wij graag in gesprek om samen tot een uniek idee te komen. Passend bij het interieur of misschien kies je er wel voor om een hele nieuwe kant op te gaan.

In het pittoreske Schoonhoven hebben wij een schuur omgebouwd tot werkplaats. Hier worden alle meubels met eigen hand gemaakt. Materialen bestellen wij bij onze vaste leveranciers, op deze manier kunnen wij altijd de beste kwaliteit garanderen.

Meubels op maat

Elk meubel dat gemaakt is door Tuls Meubel Design, is uniek. Door te luisteren en te kijken naar alle mogelijkheden zal er iedere keer weer een apart en uniek ontwerp ontstaan. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent! Op de website zijn verschillende meubels te vinden die wij al eerder gemaakt hebben. Wil je hier een kleine aanpassing op? Dat kan! Een uniek idee? Vertel het ons! Wij houden van een uitdaging waarin wij samen tot een oplossing komen. Echt, er is geen uitdaging die wij niet aangaan. Wij komen graag langs om het ontwerp te bespreken en kunnen direct professioneel advies op maat geven. 

Met passie en gevoel voor perfectie en creativiteit wordt er gewerkt aan de mooiste meubels die allemaal een unieke en individuele tint hebben, zo is geen meubel hetzelfde. Leuk feitje: koop je een meubel bij ons, dat nog nooit eerder gemaakt is? Dan krijgt het jouw naam! Vandaar alle verschillende namen in ons assortiment.

Nieuwsgierig geworden?

Al een mooi ontwerp in gedachte of toch even samen sparren over de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Tuls Meubel Design
Tekst - Niet gevonden waar u naar zoekt?

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en zetten dit om in een nieuw ontwerp. 

Tuls Meubel Design

Copyright © 2024 Tuls Meubel Design | Site-Index | Privacyverklaring | Cookies | Algemene voorwaarden | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM