Jurgen

Stalen kasten

Kenmerken

  • Afmetingen 235 x 110 x 30 cm
  • Afwerking gouden poedercoating (keuze uit alle RAL kleuren en blanke coating)
  • 6mm dik gehard glas (randen geslepen)
Vanaf 2.485,-
Offerte aanvragen

Design Meubels op maat

Kenmerken zijn op basis van de eerder gemaakte meubels die te zien zijn op de afbeeldingen. Bij het samenstellen van een meubel bij Tuls Meubel Design, heb je de keuze uit verschillende soorten hout, staal, afmetingen, kleuren olie, noest vulling en poedercoating. Op basis hiervan wordt de prijs van het meubel berekend.

Offerte aanvragen

Vul uw contactgegevens in

Reviews

Wat onze klanten vinden

tuls-meubel-design-5-sterren
Sander uit Bergschenhoek

Sander uit Bergschenhoek

Zeer fijn en goed contact, meedenken aan het ontwerp, super nette en vakkundige uitvoering en bovenal zeer vriendelijke vakmensen.

Al een aantal jaren dachten we na over een cinewall. Begin dit jaar hebben we de ideeën uitgewerkt en zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf die dit voor ons kon maken! Via vrienden kwamen we als snel terecht bij Tuls Meubel Design. Vanaf het begin verliep het contact vlot en erg prettig. Het goede gevoel en de reële prijs hebben ons snel doen besluiten om TMD de klus te laten uitvoeren. Hier hebben wij tot op de dag van vandaag geen spijt van! Zeer fijn en goed contact, meedenken aan het ontwerp, super nette en vakkundige uitvoering en bovenal zeer vriendelijke vakmensen.

Het resultaat is echt super! Dit bedrijf is een aanbeveling voor iedereen die een klus in huis wil laten uitvoeren. Wat een vaklui! Dank jullie wel TMD.

Meer info
tuls-meubel-design-5-sterren
Kees uit Schoonhoven

Kees uit Schoonhoven

Het resultaat is boven verwachting!

De overkapping die TMD bij ons geplaatst heeft is strak afgewerkt met oog voor detail. Het contact met Vincent en de service is goed. De afspraken en beloften zijn allemaal nagekomen. Vincent is bij ons langs geweest om onze wensen en eisen te bespreken. Wij hadden voor ogen hoe we het ongeveer wilde hebben en via tekeningen en suggesties van TMD is het nog mooier geworden dan we voor ogen hadden. Daarna is het contact via e-mail en whatsapp gegaan, de lijntjes zijn kort en de communicatie is duidelijk.

Voor een eventueel volgend project kloppen we graag weer aan.

Meer info
tuls-meubel-design-5-sterren
Sabrina uit Schoonhoven

Sabrina uit Schoonhoven

Voor onze nieuwbouwwoning zochten wij manieren om het huis meer identiteit te geven

Voor onze nieuwe meubels hadden we specifieke eisen, het was daarom erg moeilijk om een geschikte leverancier te vinden. We zijn uiteindelijk bij Tuls Meubel Design uitgekomen en dit was een goede keuze!

Met de stalen trapleuning op maat van Tuls Meubel Design konden wij zowel een industriële look als een perfecte pasvorm toevoegen aan ons trappenhuis. De strakke lijnen, de poedercoat en de subtiele details maken deze leuning helemaal af.

We hadden specifieke eisen aan onze ronde tafel, daarom hebben we dit meubel ook bij TMD besteld. 

Het contact met Vincent verliep erg soepel en hij kwam al snel met een ontwerp waar wij erg tevreden mee waren. De levertijd viel ons alles mee, binnen een paar weken stond de tafel al in onze keuken. Ook kregen wij goede adviezen om de tafel te kunnen onderhouden.

We zijn erg blij met het eindresultaat en we raden andere mensen het ook zeker aan om bij TMD een meubel op maat te laten maken.
 

Meer info
tuls-meubel-design-5-sterren
John uit Woerden

John uit Woerden

Overkapping en loungeset John

Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat van onze overkapping. Wat ontstaan is als een idee om de tuin meer onze tuin te maken, is uiteindelijk een verlenging van onze woonkeuken geworden. De ideeën die wij hadden hebben wij samen met Tuls Meubel Design besproken en door een aantal keer samen naar de plannen te kijken is het uiteindelijke resultaat er gekomen. TMD denk mee wat praktisch is of niet en komt ook met inzichten die ons geholpen hebben om een duidelijk beeld te vormen van het uiteindelijke resultaat. Vanaf het eerst contact is de samenwerking prima geweest, kleine aanpassingen in het plan werden direct verwerkt en gerealiseerd. De adviezen met betrekking tot materiaal keuze of constructie oplossingen zijn zeer professioneel en persoonlijk op maat! 

Naast de overkapping heeft TMD ook een deel van de inrichting voor zijn rekening genomen, ook hier zit het detail in de afwerking, een loungeset met een kussenopslag eronder, waarbij nagedacht is over hoe de bank moet openklappen en waar de de kussens in de opslag kan plaatsen. Ook wilde wij een salontafel met daarin een gashaard verwerkt. Dit was geen probleem en het resultaat is helemaal naar wens.

Wij zijn meer dan blij met TMD en onze overkapping en loungeset.

Meer info
tuls-meubel-design-5-sterren
Bas uit Amsterdam

Bas uit Amsterdam

Eettafel, trapleuningen én een koffiekast op maat!

Wij zijn zeer tevreden over Tuls Meubel Design. De meubels die geleverd zijn, zijn van goede kwaliteit en hebben een mooie afwerking. Het contact hebben wij als snel en vriendelijk ervaren. De service is goed en onze meubels werden met zorg afgeleverd en gemonteerd. Van een schets op een A4tje wat nog nergens op leek, naar meubels precies zoals wij ze in gedachten hadden. We zijn begonnen met een tafel van TMD en hebben ons interieur uit eindelijk uitgebreid met trapleuningen en een koffiekast.

Als wij niet tevreden waren over de kwaliteit en service van de meubels hadden we de rest er natuurlijk nooit bij gekocht. 

Meer info
tuls-meubel-design-5-sterren
Ronald uit Cabauw

Ronald uit Cabauw

Eenheid in het interieur; een eettafel, salontafel en kast uit dezelfde serie

Wij zijn super blij met het eindresultaat van de meubels. Het is precies wat we ervan gehoopt hadden.Wij zijn ook erg tevreden over de service die Tuls Meubel Design geleverd heeft. Zo hebben wij een onderhoudspakket gekregen bij de levering van onze eettafel. Zo kunnen wij de tafel zelf direct behandelen wanneer er een vlek op gekomen is. Ik weet ook zeker dat als er iets met een van de meubels aan de hand is, dat TMD dit direct zou oplossen. Wij hebben het contact als prettig ervaren, goed besproken wat de mogelijkheden zijn waarbij wij ook eigen inbreng hadden. Na het ontwerp eenmaal besproken te hebben, werd dit snel en op de afgesproken leverdatum geleverd. 

TMD werkt secuur en heeft meubels van hoogwaardige kwaliteit geleverd.

Meer info
tuls-meubel-design-5-sterren
René uit Schoonhoven

René uit Schoonhoven

Een eettafel met een designpoot

Wij zijn blij met het eindresultaat van onze eettafel. De service en snelheid in reactie en terugkoppeling, maakt het fijn om een meubel te kopen bij Tuls Meubel Design. Ook werden de werkzaamheden duidelijk besproken en wisten wij precies wanneer we onze nieuwe eettafel konden verwachten. Wij waren op zoek naar iemand die een apart soort poten voor onder de eettafel kon maken en voor TMD was dat geen probleem. Leuk ook dat de tafel vernoemd wordt naar de eerste koper. 

TMD heeft vakwerk afgeleverd. Dit kun je zien aan de bevestigingspunten die mooi weggewerkt zijn.

Meer info
tuls-meubel-design-5-sterren
Mandy uit Ede

Mandy uit Ede

Passende meubels in hetzelfde model, maar in verschillende formaten

Trots op mijn meubels! Samen met Tuls Meubel Design heb ik het ontwerp gemaakt voor mijn eettafel en salontafel set. In mijn gedachten wist ik precies hoe het eruit moest komen te zien en dit is uitgekomen en zelfs nog met extra’s. Zoals een coating voor het tafelblad. Deze zorgt ervoor dat ik niet bang hoeft te zijn als er geen onderzetter gebruikt wordt. Wat fijn is, is dat een latere uitbreiding van je meubilair ook mogelijk is. Binnenkort ga ik weer met jullie aan de ontwerptafel voor een designkast of roomdivider op maat. Ik verheug me nu al op de prettige samenwerking.

Wil je wat unieks in of rond het huis? Dan kan ik je Tuls Meubel Design zeker aanbevelen.

Meer info
tuls-meubel-design-4-sterren
Jaqueline uit Schoonhoven

Jaqueline uit Schoonhoven

Klantvriendelijk, professioneel en heeft verstand van zaken

Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat. Het is een mooi buitenmeubel geworden, waar wij elke dag van kunnen genieten. Het contact was prettig, verliep soepel en snel. Er is goed meegedacht over de vormgeving van het meubel en daarbij advies over het eindresultaat van het buitenmeubel. 

TMD is zeer klantvriendelijk en komt zijn afspraken na.

Meer info
tuls-meubel-design-5-sterren
Chantal uit Schoonhoven

Chantal uit Schoonhoven

Wij waren op zoek naar een echte eyecatcher voor in de tuin!

Wij hebben een bedframe en een ombouw van cortenstaal voor de vijver bij Tuls Meubel Design gekocht en zijn zeer tevreden over beide meubels. Voor in de tuin waren we op zoek naar een echte eyecatcher. Vincent is eerst bij ons langs geweest om de tuin te bekijken en onze ideeën te bespreken. Naar aanleiding van wat inspiratie foto's en het meedenken van Vincent is het precies geworden zoals gehoopt.

Ons bedframe is geïnspireerd op een bed uit een hotelkamer in Italië. Ook hier hebben we een aantal foto's van doorgestuurd. Vincent wist dit om te zetten in een prachtig ontwerp en houdt daarbij ook rekening met kleine details zoals de plinten. Iets waar we zelf nooit aan gedacht hadden. We wilde het meubel in dezelfde kleur hebben als onze barndoor in de slaapkamer. Dit was geen probleem, we kregen netjes de juiste materialen geleverd, zodat we het meubel zelf aan de muur konden bevestigen.

De communicatie is snel en professioneel. Na de aanvraag kregen we direct een duidelijk kostenoverzicht, erg fijn!

Meer info
tuls-meubel-design-5-sterren
Esther uit Zoersel

Esther uit Zoersel

Ik was op zoek naar meubels in het goud die passen bij mijn Kapsalon, deze heb ik bij Tuls Meubel Design op maat kunnen laten maken.

Chique en goud, dat waren de eisen die ik had aan de nieuwe meubels voor in mijn kapsalon. Samen met Vincent heb ik mijn eisen en wensen besproken en aan de hand daarvan heeft hij verschillende ontwerpen gemaakt. Je kon zien dat hij echt de tijd genomen heeft voor het ontwerpen van de meubels en dat hij veel creativiteit heeft.

Uiteindelijk heb ik een spiegelframe, bijzettafels, productkasten, champagne kasten en een spiegelwand laten maken. Ik ben super trots en blij met het eindresultaat. 

Je bent super professioneel en qua tijd en planning kom je na wat je belooft. Het fijne vond ik ook dat je echt uit jezelf steeds initiatief nam en dat je nooit iets vergat, je bent een man van je woord!

Meer info
tuls-meubel-design-5-sterren
Jasper uit Ammerstol

Jasper uit Ammerstol

Een salontafel en TV meubel, dat moest het worden.

Sinds dat Vincent in Utrecht woonde, wist hij al diverse mooie meubels voor zijn vriendin en hemzelf te maken. Zijn stijl beviel mij en toen al hadden we de afspraak staan om een aantal mooie meubels door hem te laten maken wanneer ik een huis zou kopen. Nu was het moment aangebroken. Een salontafel en TV meubel, dat moest het worden. Het eerste gesprek over de ideeën en wensen verliep goed. Vincent heeft aandacht voor de klant en weet aan de soms vage ideeën, een mooie eerste impressie te geven.

Naast het standaard werk, weet Vincent ook te innoveren met kleine details, die uiteindelijk groot ogen denk aan: handgreeploze deuren, verzonken pootjes en vele op maat gemaakte aanpassingen. Gedurende het traject houdt hij goed contact en maakt hij mooie foto's die hij deelt op zijn Instagram gedurende het traject. Zeker iets om naar uit te kijken! Uiteindelijk is het dan zover, de levering! Het voordeel bij Vincent is dat het bij mij vaak einde dag of ‘s avonds kon. Dit was ideaal, omdat overdag gewoon aan het werk was.

Het resultaat is echt een knap staaltje werk! De lassen, de details, houtbewerking en dan nog het advies hoe je het beste de meubels kunt onderhouden!

 

Meer info
tuls-meubel-design-4-sterren
Wilma uit Krimpen aan de Lek

Wilma uit Krimpen aan de Lek

Het meubel is precies geworden zoals ik het voor ogen had, fantastisch!

Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat van het meubel. De communicatie met Vincent is erg fijn, hij komt zijn afspraken na en dat werkt zeer prettig. Hij luistert goed naar onze wensen en eisen en vertaald dit in een prachtig design. Mochten we in de toekomst iets nieuws in huis willen aanschaffen dan komen we zeker terug bij TMD.

Ik zou TMD aan iedereen aanraden. Handmade, creatief, meedenken, denkt in oplossingen.

 

Meer info
tuls-meubel-design-4-sterren
Lisanne uit Schoonhoven

Lisanne uit Schoonhoven

Wij zijn super tevreden over het eindresultaat!

Vincent is bij ons thuis geweest om onze wensen te bespreken. Hij heeft al onze wensen meegenomen en ook zijn advies gegeven. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en de afwerking is zeer netjes!

Na een aantal weken is het hout gaan werken waardoor een vervelende diepe en scherpe scheur op de bovenkant van de tafel kwam, wij hebben contact opgenomen met Vincent waarna hij de scheur netjes heeft opgeschuurd en opnieuw met coating heeft behandeld. 

Al met al een top product met een zeer goede service! Zeker een aanrader!

Meer info
tuls-meubel-design-5-sterren
Jacques uit Amersfoort

Jacques uit Amersfoort

Het eindresultaat is echt boven verwachting

Het begon letterlijk met een ruwe schets op papier en indicatieve maten, nu staat er een perfect wandmeubel met allerlei slimme kastjes (met nog slimmere sluitingen), een prachtige verdeling over de ruimte. De geboden service is ruim, attent en accuraat. Ter illustratie: we vertelden dat de kast tegen een plint wordt geplaatst. Tegenvraag: hoe hoog en dik is die plint -> met later nog een verandering daarop. Reactie: een kast die nu strak tegen de muur is geplaatst, doordat er ruimte is gemaakt voor die plint!
Ook de levering en montage ter plekke verliep rustig - en toch snel.
 
Het contact was correct, met snelle reacties op vraagstukken. TMD heeft onze wensen om weten te zetten in het eindproduct dat wij in gedachten hadden.

We gunnen TMD een hele succesvolle doorzetting en uitbreiding van klanten en opdrachten, want dat verdient de onderneming!

Meer info
tuls-meubel-design-4-sterren
Ilse uit Houten

Ilse uit Houten

Onze tafel is helemaal naar wens!

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De tafel is helemaal naar wens: een degelijk product met eigentijdse uitstraling. We zijn daarnaast ook tevreden over de service en het contact met TMD. Het contact verliep soepel, onze vragen werden netjes beantwoord en de levering en montage verliep soepel. TMD heeft onze wensen weten om te zetten in het eindproduct dat wij in gedachte hadden.

Het contact met TMD is prettig en informeel, maar absoluut met kennis van zaken.

Meer info
tuls-meubel-design-4-sterren
Cornel uit Schoonhoven

Cornel uit Schoonhoven

Het resultaat is nog beter dan we ons konden voorstellen!

We zijn erg tevreden met het eindresultaat, echt een upgrade voor ons huis! Het contact met Vincent en de service is altijd goed verlopen, we zijn er erg tevreden over. We hadden wel een idee over hoe het meubel eruit moest komen te zien, maar het resultaat is nog mooier dan we ons voor konden stellen.

Het contact met Vincent is erg prettig, wij zijn zeer tevreden.

Meer info
tuls-meubel-design-5-sterren
Mariëlle uit Amersfoort

Mariëlle uit Amersfoort

Een meubel van Tuls Meubel Design is echt volkomen onvergelijkbaar met een fabrieksmeubel

We hebben een perfect passende en ontzettend praktische kast op maat, die precies past bij wat we erin willen bewaren. En knap is dat het meubel ook nog super mooi is geworden! Vincent is makkelijk en laagdrempelig om mee te communiceren, hij luistert nauwkeurig naar onze wensen en is ook nog gewoon heel erg aardig! De kast was later af dan volgens eerdere prognose, maar er werd gezorgd dat we wel verder konden met inrichten ervan door het frame eerst te plaatsen.

Door eerst schetsen te tonen en die samen te bespreken kwamen we tot een kast die volledig naar wens is. Ik vind het supermooi dat je het handwerk en vakmanschap kan zien in de kast, door de fijne lasnaden en het werken met de ruimte waar het meubel geplaatst is. Het is echt volkomen onvergelijkbaar met een fabrieksmeubel en daarmee de investering hartstikke waard.

Vincent is makkelijk en laagdrempelig om mee te communiceren, hij luistert nauwkeurig naar onze wensen en is ook nog gewoon heel erg aardig!

Meer info
Tekst - Niet gevonden waar u naar zoekt?

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en zetten dit om in een nieuw ontwerp. 

Tuls Meubel Design

Copyright © 2024 Tuls Meubel Design | Site-Index | Privacyverklaring | Cookies | Algemene voorwaarden | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM