Meubelmaker Tuls Meubel Design

Meubels waar je blij van wordt

Want blij ben je als je een meubel van Tuls Meubel Design hebt. Ga je verbouwen, heb je een nieuwbouwhuis gekocht of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Dan helpen we je daarbij. Vertel ons wat je ideeën zijn en samen bedenken we een meubel waar je blij van wordt.

Het zijn vaak de kleine details die een meubel speciaal maken. Zo heb je bij ons de keuze uit verschillende soorten materialen, afwerkingen en kleuren. Daarnaast kunnen we ook rekening houden met kleine uitsparingen voor bijvoorbeeld plinten of stopcontacten. Is jouw smaak wat robuuster en vind je het mooi om verbindingen te laten zien of hou je juist van verfijnde meubels en laat je ze juist weg. De keuze is aan jou!

Meubels geheel naar jouw wens

‘Het is wel een hele rare hoek onder dat schuine plafond. Is daar nog ruimte voor een kast?’ Wel als het aan ons ligt! Sterker nog, hoe lastiger hoe mooier. Een maatwerk kast onder een lastige schuine kant van het dak. Kom maar op!

Als meubelmaker in Schoonhoven krijgen wij vaak de vraag om een meubel op maat te maken. In ons assortiment vind je de diverse meubels die wij al eerder gemaakt hebben, wellicht dat je hier al wat inspiratie kan opdoen. Elk meubel is zo ontworpen dat hij past bij het interieur van de klant. Geen interieur is hetzelfde en daarom kunnen wij het meubel zo aanpassen dat het ook past bij dat van jou. Hierbij houden we rekening met houtsoort, kleur, afwerking en afmetingen. Misschien ben je wel op zoek naar een meubel dat precies past in een kleine hoek, zodat je de ruimte zo efficiënt mogelijk kan benutten? Grote kans dat een standaard meubel niet gaat passen. Een meubel op maat is dan ook precies wat jij nodig hebt.

Voor het bespreken van jouw nieuwe meubel ben je welkom in onze werkplaats in Schoonhoven. Voor grotere projecten komen we graag bij jou langs, zodat we direct de situatie kunnen bekijken en het meubel kunnen inmeten.

Wat kun je verder van ons verwachten?

Een meubel op maat, is ook echt een meubel op maat. Tijdens ons eerste gesprek bespreken we wat jouw wensen en ideeën zijn. Dit kan naar aanleiding van de meubels die je op onze website hebt gezien, maar ook door middel van diverse foto’s die je op internet gevonden hebt. Vervolgens maken we een simpele schets, zodat we zeker weten dat we elkaar goed begrepen hebben en ontvang je van ons een offerte.

Ben je helemaal tevreden en akkoord met jouw meubel? Dan gaan we voor je aan de slag in onze werkplaats. Je wordt vooraf altijd goed geïnformeerd over de verwachte levertijd. Mocht het onverwachts toch langer duren, dan brengen we je hier altijd tijdig van op de hoogte. Dan is het eindelijk zover! Het meubel is klaar en we komen het bij je plaatsen en daarna heb jij nog maar een taak: genieten van jouw nieuwe TMD meubel!

Neem contact op

Tuls Meubel Design

Stel uw vraag

Meubelmaker Tuls Meubel Design

Tekst - Niet gevonden waar u naar zoekt?

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en zetten dit om in een nieuw ontwerp. 

Tuls Meubel Design

Copyright © 2024 Tuls Meubel Design | Site-Index | Privacyverklaring | Cookies | Algemene voorwaarden | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM